О нама

Наша историја

Основани 2001. године, ми смо лидер у индустрији фокусиран на квалитет у испоруци тешко доступних, дуготрајних временских рокова, истека животног века (ЕОЛ) и застарелих електронских компоненти. Наше одељење за осигурање квалитета и кућна лабораторија препознати су као један од лидера у индустрији за наш програм ублажавања фалсификата. Процес инспекције који пратимо за све производе заснован је на тренутним индустријским стандардима.

Радећи годинама у индустрији неовисних електронских компонената, наш извршни директор - ЈЦ Лее схватио је да је многим независним дистрибутерима више стало до дна, него до квалитета компоненте или задовољства купца. 2000. године ЈЦ Лее је увидео непосредну потребу за неовисним добављачем који воде купци и кроз визију је створио дистрибутера који се могао усредсредити на потребе купаца, а квалитет и задовољство купаца ставити на прво место. После неколико година дистрибуције мале нише компонената, ЈЦ Лее је проширио нашу линију производа и започео складиштење, набавку и дистрибуцију стотина компонената купцима широм света.

профил компаније

Ми смо независни дистрибутер електронских компонената, који се залажемо за интеграцију услуга дистрибуције електронских компонената познатих светских брендова. Основано у новембру 2010. године, са седиштем у Хонг Конгу. Такође имамо логистичка складишта у Хонг Конгу и Таи Вану.

Нашу компанију одликује висококвалитетни елитни тим, а пословање наше компаније расуло је више од 30 земаља у свим регионима света. Узводни канал богат је оригиналним произвођачем и овлашћеним агентима. Низводни канали имају спот ресурсе, што чини размену информација о залихама истинитом, а ми имамо најновије и највредније тржишне информације.

Наши производи и услуге укључују се у сва поља електронске индустрије, укључујући војну, аутомобилску, медицинску, потрошачку електронику, индустријску контролу, Интернет ствари, нову енергију и комуникације итд. Купцима можемо пружити услуге у свим областима, као што су интелигентна дистрибуција, смањење трошкова, консалтинг услуга потражње, управљање квалитетом, консултације са информацијама о тржишном тржишту, услуге интеграције и рециклажа залиха.

Са принципом „развоја заснованог на интегритету, оријентисаном на купца, оријентисаном ка квалитету, оријентисаном ка ценама и оријентисаном ка услугама“, потрудићемо се да нашим купцима пружимо најбоље производе и услуге.

Наставићемо да унапређујемо продајну мрежу компаније широм света, да бисмо створили стварну и трајну вредност за купце и створили могућности за запослене, што им може помоћи да се континуирано развијају. Искрено се надамо да можемо бити ваш најбољи партнер у дистрибуцији компонената!